kies de behandeling
wij doen de rest!

onze

pakketten

extra’s

Lakverzegeling

WaxGuard is een duurzame lakverzegeling van Cartec. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van je auto. Daarnaast beschermt waxguard de auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag. Het geeft een glansgarantie tot wel 12 maanden.

Ozon-behandeling

De ozon-behandeling is bedoeld om ongewenste geuren uit de auto te verwijderen. In de loop van de tijd kan een auto nare geurtjes krijgen door bijvoorbeeld nicotine of huisdieren. Ons ozonapparaat laat deze geuren verdwijnen en zorgt ervoor dat je auto weer als nieuw ruikt.

no worries
we’ll take care
of your car!

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is steeds populairder geworden in de autobranche. Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeerdeukjes, eikeltjesschade en hagelschade. Het zorgt ervoor dat de originele lak van de auto intact blijft.

Interieur reparatie

Ook voor het herstellen van het interieur van je auto kun je bij ons terecht! Maak een afspraak en vink de optie Interieur reparatie aan. Of bel naar 0348 – 754 225 en vraag naar de mogelijkheden.

our priorities:
1. your car

Keramische Coating

Een betere bescherming voor je auto is er niet. Deze ijzersterke coating beschermt je lak tegen beschadigingen. Het is namelijk waterafstotend en door de keramische laag kan vuil zich niet hechten. Wij gebruiken het top product Ceramic Guard. Dit revolutionaire product biedt een duurzame, flexibele beschermlaag aan op de autolak. Naast de beschermende factor van deze coating krijgt de lak ook een diepere glans en kleur. Meer kun je niet wensen voor je auto!

*Deze behandeling is alleen te boeken bij het Premium+ pakket of bij ‘The Perfect Clean’.  

this is
how we clean

get your car clean

is jouw auto klaar voor een grote schoonmaak?